Kapsalon Harderwijk

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Kapsalon Harderwijk

Stijlvolle kapsalon in HarderwijkCOSA hairstylisten is dé kapsalon in Harderwijk bij wie alles in het teken staat van mooi haar. Met veel creativiteit, passie en enthousiasme werken wij al twintig jaar in de pittoreske binnenstad. Wij kiezen de producten waar we mee werken met zorg uit en laten ons inspireren door de Engelse en Scandinavische modestijlen. Ook volgen we nationale en internationale shows en gaan we regelmatig op training. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. Laat uzelf van uw beste kant zien en maak een afspraak bij COSA hairstylisten in Harderwijk.

Veelzijdige kapper in Harderwijk

Zoekt u een deskundige kapper in Harderwijk, dan bent u in goede handen bij COSA hairstylisten. Ons team gaat vakkundig en gedreven te werk om uw kapsel zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Knippen en stylen doen wij met passie en ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht. Wilt u een nieuwe stijl proberen, dan laten we u met plezier de nieuwste kapsels zien. Iedereen is welkom voor een nieuwe coupe, want wij kennen alle trends voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze kapper in Harderwijk kent alle kneepjes van het vak, dus maak vandaag nog een afspraak.

Kapsalon Harderwijk

Kapsalon Harderwijk

Klantvriendelijke kapsalon in Harderwijk

Bent u toe aan een nieuwe coupe en zoekt u een servicegerichte kapsalon in Harderwijk? Dan bent u welkom bij COSA hairstylisten. Gevestigd in een moderne sfeervolle stadsboerderij in het bruisende stadshart ontvangt ons team u met een heerlijk kopje koffie. Samen bespreken we wat uw wensen zijn, geven we advies en leggen we geduldig uit wat u kunt verwachten. Vervolgens krijgt uw kapsel alle aandacht dat het verdient. Voor een afspraak kunt u altijd bellen of even binnenlopen. U kunt zich ook aanmelden via de website. Schitter als nooit tevoren en neem vandaag nog contact op met deze kapsalon in Harderwijk.

Kapper in Harderwijk met oog voor duurzaamheid

Voor een professionele kapper in Harderwijk met oog voor het milieu maakt u een afspraak bij COSA hairstylisten. We zijn niet alleen uiterst vakkundig, maar nemen ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om de selectie van onze haarproducten. Natuurlijke ingrediënten die duurzaam verkregen zijn, vinden wij heel belangrijk. Zo is bijvoorbeeld KEVIN.MURPHY het toonaangevende merk als het gaat om het gebruik van natuurlijke bestanddelen. Ook zijn de producten geheel sulfaat- en parabeenvrij en is de verpakking volledig afbreekbaar. Laat u bewust knippen door deze kapper in Harderwijk en kom vandaag nog langs.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

CONTACT

CONTACT

Cosa Hairstylisten Hoogstraat 24a 3841 BS Harderwijk (0341) 43 23 19

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten Dinsdag 09.00 – 18.00 Woensdag 09.00 – 13.00 Donderdag 09.00 – 20.30 Vrijdag 09.00 – 18.00 Zaterdag 08.00 – 15.00
Share This